Sanasport Health Club

Of u nu wil afvallen, conditie wil opbouwen of sterker wil worden, bij Sanasport Health Club helpen wij u om uw persoonlijke doel te bereiken. Dat doen we met professionele fitnessinstructeurs en fysiotherapeuten, in een prettige sfeer en zonder verborgen kosten. De toegang tot Sanasport Health Club is gratis voor hotelgasten. Bij Sanasport Health Club wordt sporten pas écht leuk.

Word Club member
  • Ma-vr 7.00–23.00 uur
  • Za-zo 9.00-15.00 uur
  • Gratis voor hotelgasten

  • Altijd deskundige begeleiding

Fitness

Sanasport Health Club bevindt zich in Sanadome en heeft een zeer ruime geklimatiseerde sportzaal met een zee aan daglicht. De zaal is volledig ingericht met de nieuwste apparatuur van Life Fitness en verdeeld in verschillende zones. Er is altijd een gediplomeerd fitness-instructeur of deskundig fysiotherapeut aanwezig in de sportzaal zodat u samen, met een persoonlijk sportplan op maat, op een verantwoorde wijze uw lichaam fit en vitaal houdt. De ruime openingstijden geven u alle gelegenheid om te sporten wanneer u dat wilt zowel individueel of met een groep. U mag gratis deelnemen aan de diverse groepslessen als de Synrgy 360XL en Virtual Spinning Zone.

Meer informatie
Probeer 30 dagen gratis

Fysiotherapie

U bent van harte welkom om bij lichamelijke klachten een afspraak te maken voor een consult met onze fysiotherapeuten. Wanneer u langskomt in onze fysiotherapiepraktijk voor uw eerste afspraak wordt er een zo volledig mogelijk beeld van uw klachten opgesteld door de fysiotherapeut. Op basis daarvan wordt er samen met u een effectief behandelplan opgesteld. Sanasport Fysiotherapie is aangesloten bij alle zorgverzekeraars.

Meer informatie

Voedingsadvies

Hoe gezond leeft u eigenlijk?
✓  Zou u graag willen leren hoe u uw algemene gezondheid kunt verbeteren?
✓  Wilt u graag afvallen of juist aankomen?
✓  Heeft u al verschillende diëten geprobeerd zonder blijvend resultaat?
✓  Wilt u uw streefgewicht bereiken en behouden zonder een streng dieet of maaltijdvervangers?
✓  Komt u vaak energie tekort?

Meer informatie

Contact

Joost Joosten
Joost JoostenClub Manager