Private chef kookstudio

In de nieuwe kookstudio geniet u van een heerlijke lunch of diner onder begeleiding van onze chef. Kijk toe, leer of assisteer en vraag de chef kok het hemd van het lijf. Aan de grote captains-tafel aanschouwt u hoe hij de gerechten voor uw neus bereidt. Als de zon schijnt dekken we de tafel buiten, op het Private Chef terras.

Reserveer direct
  • Culinaire ervaring
  • Heldere recepturen die u mee naar huis krijgt
  • Koken onder professionele begeleiding van de Chef
  • Werken met uitsluitend verse en seizoensproducten

Het leukste is dat u zelf bepaalt hoe interactief u de Private Chef ervaring maakt. Samen stemmen we af wat het beste bij uw gezelschap of bijeenkomst past. Alle gerechten worden bereid met apparatuur die ook in ‘normale’ keukens staan. Met alles wat u ziet en leert in de kookstudio steelt u vervolgens thuis de show, want de recepten krijgt u mee naar huis. In de kookstudio willen we u, van jong tot oud, ook kennis laten maken met gezond eten. Dieetwensen en allergieën zijn vooraf bespreekbaar.

Lunch

Reserveer

• Crispy tuna roll wasabi mayonnaise
• Risotto paddestoelen / truffel
• Koffie met friandises

• Carpaccio parmezaanse kaas rucola en truffel
• Pasta seafood ( linguini / gamba / schelpen /coquille/zeebaars )
• Koffie met friandises

• Huisgemaakte bisque met hollandse garnalen
• Luxe Black Agnus burger op brioche bol met ambachtelijke frieten en truffelmayonaise
Of : Steak sandwich : baquette met sla / gegrilde entrecote / kruidenboter / en parmezaanse kaas
• Koffie met friandises

  • Wortel curry soepje
  • Diversiteit aan luxe kleine zuurdesembroodje ruim belegd met Amsterdamse ossenworst , tonijnsashimi , gerookte zalm  procureur en Hollandse boerenkaas
  • Koffie met friandises
  • Boeren tomaten soepje
  • Desem spelt brood met parmaham , pijnboompitjes rucola zacht gebakken scharreleitje en een kwekkeboom kroketje met Nijmeegse mosterd
  • Koffie met friandises
  • Zweedse aardappelsoep met zalm en tuinkruiden
  • Smorgasbord ; Diverse Scandinavische broodjes belegd met garnalen dille en knoflook / zalm citroenmayonaise / gamba aioli / forel tuinkruiden / makreel mayonaise /
  • Koffie met friandises
  • Spicy chicken wings (smokey honey glazed chiliwings)
  • Homebaked sour dough bread with fresh herbal butter
  • Slowcooked spareribs
  • Brisket met Chimichurri
  • Burger /brioche /boerenkaas
  • Plukzalm “ Japans” (sake en furikake ) op plank
  • Geroosterde groente (paprika/aubergine en courgette en waspeen)

Diner

Reserveer

• Ahi Tuna
• Risotto coquille /kreeft Hollandse garnalen beurre blanc (groen)
• Kabeljauw /gerookte paling dashi/pozu soyasaus
• Citroen meringue taartje
• Koffie met friandises

• Steak tartaar
• Groene risotto met zwezerik
• Tournedos Rossini
• Espuma van vanille /kersensorbet/karamel
• Koffie met friandises

• Crispy Tuna roll
• Licht gerookte eendenborst witlof sinaasappel walnoot en honing uit eigen tuin
• Gebarbecuede sucade met artisjokgnocchi en truffeljus
• Tarte tatin ananas en kardemom met huisgemaakt vanille ijs
• Koffie met friandises

• Anti pasti (fritto misto,bruchetta caprese culatello tartare di tonno, salata rucola parmegiano Salame toscane mortadella pistache *(Div kleine Italiaanse hapjes op tafel geserveerd)
• Spaghetti vongole, een huisgemaakte pasta met schaaldieren knoflook en peterselie)
• Saltimboca (kalfsvlees met salie en parmaham) a la Romana
• Tiramiu traditzionale della casa Rinaldi
• Espresso con ammaretti / cantuccini

• Panzanella (toscaanse broodsalade) met gebakken coquilles
• Risotto Porcini (Italiaans rijstgerecht met paddestoelen)
• Orata in cartoccio (Dorade /vongolo/olijfolie en citroen) in papier (in bakpapier ingepakte vis met schelpjes en olijfolie)
• Huisgemaakt Italiaans ijs
• Koffie met friandises

• Ceviche van coquille met ponzu en radijs
• Runderbouillon met paddestoelen ravioli en verse tuinkruiden
• Salade met ½ kreeft
• Ossenhaas met een saus van truffel
• Salade fruit chocolade vanille ijs en krokantje
• Koffie met friandises

High Tea

Reserveer

• Klein kopje soep
• Sandwiches met diverse soorten beleg zoals roomkaas, gerookte zalm en rosbief
• Verschillende soorten wraps
• Scones
• Hartige soesjes
• Diverse muffins
• Diverse soorten cakejes
• Bonbons en koekjes
• Klein saucijzenbroodje
• Quiche
• Onbeperkt koffie en diverse soorten thee

Workshop maken van Amuses en andere kleine feestelijke hapjes

In ongeveer 2 uur tijd gaan we lekkere kleine (1 haps) hapjes bereiden en tussendoor er ook van genieten met (evt een passend drankje)

• Oester (openen /afmaken en decoreren)
• Steak tartare (rauwe ossenhaas met lekkere smaakmakers
• Tonijn tataki (kort heet gbakken tonijn die is gemarineerd met peper en sesam)
• Coquille ceviche met yuzu rode peper en zalmkaviaar
• Crostini met klassieke gevogelte levermousse en cognac
• Guacamole

Workshop

Reserveer

• Na een basisuitleg over deze mulitfunctionele bbq gaan we eerst leren deze goed aan te steken en op temperatuur te krijgen.
• Daarna gaan we directe en indirekte kookmethodes uitleggen en bereiden
• Bierkip
• Pichana
• Zalm (japanse manier ) met sake en furikake
• Rib eye
• Gegrilde groente
• Aardappel en eier gerechtje
• Gemarineerde en gegrilde ananas

Workshop maken van Amuses en andere kleine feestelijke hapjes
In ongeveer 2 uur tijd gaan we lekkere kleine (1 haps) hapjes bereiden en tussendoor er ook van genieten met (evt een passend drankje)

• Oester (openen /afmaken en decoreren)
• Steak tartare (rauwe ossenhaas met lekkere smaakmakers
• Tonijn tataki (kort heet gbakken tonijn die is gemarineerd met peper en sesam)
• Coquille ceviche met yuzu rode peper en zalmkaviaar
• Crostini met klassieke gevogelte levermousse en cognac
• Guacamole

Themakoken

Reserveer

• Klassieke steak tartaar
• Bisque van Noordzee krab met Hollandse garnaaltjes en croutons met rouille
• Seafood platter (koud)
• Oesters , amandes , vongole , scheermessen, mossellen
• Sausjes ,Boerenbrood , aioli
• Seafood platter ( Warm )
• Coquilles
• Halve kreeft, langoustines ,ongepelde gamba’s in knoflook olie,

• Op tafel : vers gebakken desembrood / algenboter / roomkaas / olijfolie / cocktail / mosterd saus
• Vers gekookte ½ kreeft
• Gekookte krab poten
• Gillardeau oesters
• Assortiment schelpdieren
• Gamba’s gekookt
• Mossellen
• Ambachtelijke frieten met truffel mayonnaise & diverse brood
• Espuma van creme brulee met kersensorbet en caramelsaus

• Als eerste maken we een Maleise laksa (Noedelsoep met vis en kokosmelk)
• Vietnamees koude springroll (rijstevel met een vulling van glasnoedel/mint/ gamba /beef/ komkommer /
• Chinees krokant buikspek
• Thaise vis curry
• Fruit ( uit azie ) met lychee ijs

Proeverijen

Reserveer

Ruimteverhuur

Reserveer

Marjan Mulder
Marjan MulderMeeting & Events Manager
Miranda Wijnen
Miranda WijnenMeeting & Events Coördinator