Beste prijsgarantie

www.sanadome.nl garandeert u de beste nettoprijs voor alle online reserveringen van hotelkamers. Wanneer u op internet een lagere nettoprijs vindt met dezelfde reserveringsvoorwaarden, bieden wij u deze beste nettoprijs.

Boek hotelkamer

Kom ik in aanmerking voor terugbetaling?

Wij garanderen dat u via www.sanadome.nl altijd de laagste prijs betaalt voor een hotelovernachting. Ziet u ergens anders toch een lagere prijs, dan betalen we u het prijsverschil terug. Om in aanmerking te komen voor een claim hebben we een aantal voorwaarden opgesteld.

Bekijk de voorwaarden

Aanvraag geld terug Beste-prijsgarantie

  1. Reserveer uw kamer op www.sanadome.nl
  2. Als u online een lagere nettoprijs vindt met dezelfde voorwaarden als bij Sanadome (zoals aangegeven in de voorwaarden), vul dan ons claimformulier in.
  3. We adviseren u een ‘schermafdruk’ van de webpagina te uploaden, die de lagere prijs toont (druk op de toets ‘Print Screen’ en sla de afbeelding eerst op).
  4. Binnen 2 werkdagen ontvangt u een antwoord van Sanadome.
  5. Als uw verzoek door Sanadome wordt aanvaard, stuurt Sanadome u per e-mail een bevestiging van de nieuwe reservering met de lagere nettoprijs. De oude reservering met de hogere prijs komt dan te vervallen.
  6. Als de aanvraag door Sanadome niet aanvaard wordt omdat niet aan bepaalde voorwaarden is voldaan, stuurt Sanadome u een e-mail waarin het antwoord gerechtvaardigd wordt.

Vragen?

Heeft u nog vragen over de Beste-prijsgarantie van Sanadome? Laat het ons weten door een mail te sturen naar bpg@sanadome.nl of klik op onderstaande button. We helpen u graag!

Neem contact met ons op