Spa Specials

Spa Specials zijn ontspannende faciliteiten in de Thermen. Voordelige ‘behandelingen’ die uw wellnessdag nog completer maken. Spa specials kunt u ook ter plaatse boeken. De Spa Specials zijn alleen te gebruiken in combinatie met een Thermenentree.

Reserveer direct
  • Alleen of samen
  • Vanaf €8,75

  • Alleen met Thermenentree
  • 09.00 uur – 23.30 uur

Sabbia Med

In de Sabbia Med wordt middels lichttherapie een etmaal compleet met zonsopgang en zonsondergang gesimuleerd. Door de simulatie van zonlicht wordt vitamine D aangemaakt. Lichaam en geest worden positief beïnvloed. Het warme zand, de muziek en de aromatische geur zorgen ervoor dat u zich volledig ontspant.

€8,75  |  45 minuten

Bekijk Sabbia Med
Reserveer

Kraxenofen

De Kraxenofen vindt zijn oorsprong in de Oostenrijkse Alpen. Dit is een stoombad op basis van warmte en kruidige Alpinehooi. U zit in een nis terwijl milde kruidenstoom langs uw rug omhoog stijgt. Doordat uw hoofd vrij blijft, voelt de warmte en stoom van de kraxenofen aangenaam aan. De uitwerking van de aromatische nevel heeft een behaaglijk effect op uw spieren, gewrichten en luchtwegen. Voor maximaal 4 personen.

€8,75  |  20 minuten

Bekijk Kraxenofen
Reserveer

Yoga Nidra

Slapend mediteren, het kàn! Liggend op verwarmd zand, neemt een ontspannende stem u mee op reis. Deze reis voert u diep de ontspanning in, naar ongekende belevingswerelden. Yoga Nidra is slapen met een spoor van bewustzijn. In India stelt men dat 1 uur Yoga Nidra gelijk staat aan maar liefst 4 uur slaap. Het is een krachtige, weldadige meditatietechniek waarbij u heel bewust en diep ontspant. U kunt deze bijzondere sessie dagelijks ervaren om 14.30 en 16.30 uur

€8,75  | 45 minuten

Bekijk Yoga Nidra
Reserveer

Scrub Rasul

De Rasul is een klassiek, Oosters reinigingsritueel en werkt ontgiftend en ontslakkend. Nadat u zichzelf van top tot teen heeft ingewreven met drie verschillende soorten intensief reinigende klei, verblijft u 30 minuten in de kruiden-stoomkamer met een temperatuur van ca. 45°C. Ter afsluiting scrubt u uw lichaam met met lavendel zee scrubzout. Uw huid is gereinigd en voelt na afloop weer zijdezacht. Na afloop ontvangt u een verzorgende olie om uw huid te voeden. Voor maximaal 8 personen.

€20  |  45 minuten

Bekijk Scrub Rasul
Reserveer

Massage Lounger

Een mechanische massagefauteuil met een 20 minuten durend programma van kneden, rollen en strijken.

€8,75  |  20 minuten

Bekijk Massage Lounger
Reserveer

Spa Capsule

De SpaCapsule is een mechanische hydromassage. De achterzijde van uw lichaam wordt gemasseerd met computergestuurde waterjets. Middels een pulserende droogwatermassage ontspannen uw spieren.

€10  |  15 minuten

Bekijk Spa Capsule
Reserveer

Zonnebank / Turbo bruiners

In de Thermen zijn meerdere zonnebanken en Turbo bruiners aanwezig:
Ergoline Avantgarde (turbobruiner)  |  vanaf €7,00
Ergonomische Turbobruiner met airco. Beschikbaar vanaf 6 minuten.
Ergoline Evolution (snelbruiner)  |  vanaf €7,00
Snelbruiner inclusief schouderbruiner, Max Tan bruiner en Aqua Fresh & Aroma. Beschikbaar vanaf 8 minuten.

Bekijk zonnebank