Behandelingen

In Sanadome geniet u van verzorgende en ontspannende beauty en wellness behandelingen, zoals een relaxmassage, anti-stress facial of Hamam ritueel. Onze deskundige schoonheidsspecialisten en masseurs leggen u graag in de watten en maken uw wellnessbezoek compleet. Een behandeling reserveren zonder bezoek aan de Thermen is natuurlijk ook mogelijk.

Reserveer direct
  • Dagelijks open 10.00 – 21.30 uur

  • Keuze uit 50 behandelingen

  • Vakkundig opgeleide specialisten

  • Topkwaliteit merken zoals Thalgo, OPI & Lookx

Voorjaar Specials

Bekijk alle voorjaar specials

Massages

De massage wordt speciaal op uw wensen afgestemd. Ontspannend en slaapbevorderend, verbetert uw immuunsysteem, is helend voor spieren en gewrichten en is goed voor uw doorbloeding.

Bekijk alle massages
Reserveer

Gezicht

Reinigende, ontspannende gezichtsbehandelingen of gecombineerd met een massage; de keuze is aan u. We beginnen altijd met een Thalgo welkomstritueel. De behandeling wordt afgestemd op de behoefte van uw huid.

Bekijk alle gezichtsbehandelingen
Reserveer

Lichaamspakkingen

Onze lichaamspakkingen zijn samengesteld uit verzorgende oliën, mineralen of kruiden en herstellen het natuurlijk evenwicht van uw huid. Tijdens de pakking ligt u in een warm waterbed waardoor u een zwevend gevoel ervaart.

Bekijk alle lichaamspakkingen
Reserveer

Luxe Spa rituelen

U kunt kiezen uit 3 exclusieve wellness rituelen van 100 minuten die bestaan uit een reinigende bodyscrub, bijzondere lichaamsmassage en verzorgende bodywrap. Laat u meevoeren in deze unieke ervaringen en vergeet alles om u heen.

Bekijk alle luxe Spa rituelen
Reserveer

Spa Specials

Spa Specials zijn ontspannende faciliteiten in de Thermen. Voordelige, korte ‘behandelingen’ die uw wellnessdag compleet maken. U kunt de Spa Specials reserveren in combinatie met een dagje Thermen.

Bekijk alle Spa Specials
Reserveer

Hand & voet

Manicure (hand) en pedicure (voet) behandelingen. Onze schoonheidsspecialistes werken met de producten van OPI. OPI’s hand- en nagelverzorgende producten onderscheiden zich door hun hoge kwaliteit.

Bekijk alle Hand & voet behandelingen
Reserveer

Spray tan

Nieuw: spray tan behandelingen in Sanadome! Behoud het gehele jaar een mooie, egaal gebruinde huid. De spray tan wordt altijd aan het eind van uw verblijf ingepland. U kunt na behandeling geen gebruik maken van de baden in de Thermen.

Bekijk alle spray-tan behandelingen
Reserveer

Waxen

Waxen is hot, zonder al het gedoe en de pijn die u bij harsen kunt ervaren. Het resultaat is een volkomen gladde en perfecte huid zonder ongewenste haargroei. We waxen met Lycon Precision, geschikt voor zowel dames en heren voor haar vanaf 1mm.

Bekijk alle wax behandelingen
Reserveer

Duo behandelingen

Sanadome heeft verschillende duo behandelingen. Samen genieten is samen een gezichtsbehandeling, massage of pakking ondergaan in een van onze prachtige duo salons. In één ruimte wordt u beide behandeld door één schoonheidsspecialiste.

Bekijk alle Duo behandelingen
Reserveer

Zwanger

Zwangerschap is een van de meest intensieve veranderingen die de huid zal meemaken. Bedenk dat de huid tot wel 70 cm kan uitrekken, om vervolgens na de zwangerschap weer in te krimpen. We werken met de producten van Thalgo.

Zwangerschapsbehandelingen
Reserveer

Hamam

Een Hamam is van oorsprong een Oosters badhuis. Door de rustige bewegingen en de ontspannende muziek ontspant u op onze verwarmde Hamamtafel. U wordt ingezeept en gewassen met een laag romig zeepschuim op basis van pure olijfolie.

Bekijk alle Hamam behandelingen
Reserveer

Mannen

De huid van de man heeft specifieke behoeften: de huid is dikker, produceert meer talg en is door het dagelijks scheren vaker en sneller geïrriteerd. Voor de verzorging en behandeling van de mannenhuid maken de specialistes gebruik van het topmerk Thalgo.

Bekijk alle Mannenbehandelingen
Reserveer

Reuma

Sanadome biedt een speciaal aanbod voor mensen met reuma of een reumatische aandoening zoals reumatoïde artritis, de ziekte van Bechterew, artrose en fibromyalgie. De programma’s kunnen een waardevolle aanvulling zijn op de reguliere behandeltrajecten voor mensen met chronische klachten.

Bekijk alle mogelijkheden