Striae

In de pubertijd, tijdens een zwangerschap of door veel sporten kan het zijn dat u in korte tijd snel groeit. Hierdoor kan striae (groeistrepen) ontstaan, waar u zich onzeker bij kunt voelen. Onze specialiste adviseert u over onze oplossingen Microdermabrasie.

Maak direct een afspraak
  • Gratis intake

  • Gediplomeerde specialisten
  • De beste apparatuur
  • Effectief en duurzaam

Microdermabrasie

Afspraak maken

Cosmetisch zandstralen op microscopisch celniveau met een ongekend resultaat. Een straal ultrafijne steriele kristallen met vacuümzuigkracht worden over de huid geleid. De kristallen ‘zandstralen’ de huid cellaag voor cellaag tot een bepaalde diepte. Uw huid oogt erna jonger, frisser en stralender. Dode huidcellen en vuil worden verwijderd.

De eerste 2 á 3 dagen na de behandeling kunt u geen make-up aanbrengen, niet sporten (niet hevig transpireren) en niet zwemmen. Ook een stoffige omgeving kan nadelig zijn voor het herstel van uw huid. Na de behandeling kan de huid iets trekkerig aanvoelen en roodheid vertonen, zoals bij een lichte zonnebrand. Er kunnen wondjes en schaafplekken ontstaan maar dit is afhankelijk van het niveau waarop wordt gewerkt. Er is een dun laagje van uw huid afgehaald, waardoor een goede nabehandeling van uw huid noodzakelijk is. De behandeling heeft uw huid dunner wordt gemaakt met de en daardoor gevoeliger is voor invloeden van buitenaf. Bij zwaardere behandelingen wordt de opperhuid intensiever behandeld met als gevolg dat er gedurende enkele dagen lichte roodheid kan optreden.

Intakegesprek  |  Gratis
Behandeling 25 minuten  |  €52
Behandeling 50 minuten  |  €97
Microdermabrasie 25 min + No Needle Mesotherapie 50 min  |  €97
Microdermabrasie 25 min + No Needle Mesotherapie 75 min  |  €128

No needle mesotherapie
De ionisable gel met actieve, geconcentreerde werkstoffen bevat natuurlijke eiwitten en versterkt de aanmaak van collageen in de huid. Dit stimuleert de huidverbetering en huidverjonging. Het eiwit in de gel wordt herkend door de huidcel en stimuleert de natuurlijke regeneratie door de directe werking op de fibroblast. Rimpels vervagen, acné vermindert en uw contour en teint verbeteren. De specialiste maakt met u een behandelplan voor een optimaal herstel en thuisgebruik met de producten van Thalgo.

Vergoeding mogelijk

Informeer bij uw zorgverzekeraar of vergoeding mogelijk is. Bij alle anti-aging technieken die bij Sanadome gebruikt worden is werkzaamheid en effectiviteit aangetoond middels medische en wetenschappelijke studies (FDA goedkeuring).

Afspraak maken