Ongewenste haargroei

Heeft u last van ongewenste haargroei of haren op plekken waar u vanaf wilt? Resultaten bij Sanadome tonen aan dat 70% tot 90% van het behandelde haar duurzaam verwijderd zal worden. Wij bieden 2 doeltreffende en effectieve oplossingen.

Maak direct een afspraak
  • Gratis intake

  • Gediplomeerde specialisten
  • De beste apparatuur
  • Effectief en duurzaam

2 oplossingen

Ultrasoon | Applisonix

Afspraak maken

Ultrasound haarverwijdering voor alle haarkleuren. Wit, zwart, blond, rood, grijs, dik/dun en geschikt voor alle huidskleuren. Ultrasoon geluid wordt met behulp van een pincet vrijwel pijnloos via de haar naar de haarwortel geleid, waar deze vorm van energie omgezet wordt in warmte. De haarwortel beschadigt waardoor de haar niet meer kan herstellen. Uit studies is gebleken dat Applisonix een haarreductie van 39% verwezenlijkt na de tweede behandeling.

De unieke nauwkeurige technologie is uitermate geschikt voor de behandeling van de meest gevoelige gebieden zoals wenkbrauwen, bovenlip, oren en neus. Cliënten met o.a. epilepsie, huidkanker, diabetes en / of andere medische contra-indicaties worden niet behandeld. Wij gaan ook bij zwangerschap uit voorzorg niet over tot behandeling.

De hoeveelheid benodigde behandelingen verschilt van persoon tot persoon. Samen met de behandelaar bespreekt u een realistische verwachting. Een behandeling duurt 10 – 30 minuten.

Intakegesprek  |  Gratis
Behandeling 10 min  |  €26
Behandeling 15 min  |  €36
Behandeling 20 min  |  €46
Behandeling 25 min  |  €56,50
Behandeling 30 min  |  €66,50

Lichtflitsen met Ellipse

Afspraak maken

Haar- en groeireductie door het inflitsen van warmte. Het pigment in het haar wordt door het flitslicht gebruikt als geleider. Licht wordt omgezet in warmte naar het haarzakje (de follikel), zodat hergroei onmogelijk is of uitgesteld wordt. Het gevoel tijdens de behandeling is te vergelijken met een elastiekje dat tegen de huid schiet. 70% tot 90% van het behandelde haar wordt duurzaam verwijderd.

In principe kunnen alle haren (mits voldoende pigment) behandeld worden. Haren zonder of met te weinig pigment, zoals witte en blonde haren, kunnen (nog) niet behandeld worden. Het mogelijk behandelen van grijze haren wordt nader bekeken in een intakegesprek.

Voor een volgende behandeling is het van belang dat er weer voldoende haren in de beginfase van de haargroei zijn. Dat is mede afhankelijk van de duur van de haargroeicycli, welke verschillen per lichaamsdeel en per persoon. We vragen u om ongeschoren naar het intakegesprek te komen zodat we samen het beste behandelplan kunnen opstellen.
In het algemeen is het niet realistisch te spreken van ‘een permanent blijvend’ resultaat. Wij spreken bij voorkeur niet over permanente ontharing, maar liever over duurzame reductie. Het uiteindelijke resultaat van de behandelingen hangt van zeer veel factoren af. Cliënten met o.a. epilepsie, huidkanker, diabetes en / of andere medische contra-indicaties worden niet behandeld. Uit voorzorg behandelen zij ook geen zwangere vrouwen.

Intakegesprek  |  Gratis

Losse behandelingen:
Armen onder (2 stuks) €133
Armen boven (2 stuks) €133
Armen geheel (2 stuks) €199
Baardlijn boven jukbeenderen €59
Baardlijn onder of onderkin (tot hals) €64
Bakkenbaarden (2 stuks) €59
Benen onder en knie (2 stuks) €199
Benen geheel (2 stuks) €299
Bikinilijn (links, rechts en boven) € 100
Billen (2 stuks) €138
Borst (geheel) €169
Bovenlip €59
Buik (inclusief navellijn) €118
Gezicht (geheel inclusief kin) €128
Hals €64
Handen en vingers €64
Kin €61,50
Navellijn €61,50
Nek €64
Neusbrug €59
Oksels €100
Oorlellen en /of oren €59
Onderrug van slip tot onder schouderbladen €192
Rug totaal inclusief nek, schouders en korte mouw €332
Schouders en schouderbladen en korte mouw €128
Tepels rondom €59
Voeten en tenen €64
Wangen €64

Pakketprijs:
Bovenlip en kin €90
Bikinilijn en oksels €149,50
Onderbenen en oksels of bikinilijn €224
Onderbenen, oksels en bikinilijn €299
Volledige benen en bikinilijn €299
Volledige benen, bikinilijn en oksels €374
Volledige lichaamsbehandeling €759

Pakketprijs heren:
Borst en buik €215
Rug, schouders en korte mouw €232
Rug en buik €239
Rug, schouders en borst €366
Rug, schouders, borst en buik €320
Volledige lichaamsbehandeling €659

Vergoeding mogelijk

Informeer bij uw zorgverzekeraar of vergoeding mogelijk is. Bij alle anti-aging technieken die bij Sanadome gebruikt worden is werkzaamheid en effectiviteit aangetoond middels medische en wetenschappelijke studies (FDA goedkeuring).

Afspraak maken